Sunday brunch is hét moment om rustig je zondag te starten en uitgebreid te genieten van lekkere brunchgerechten met familie en/of vrienden. Wij zijn dan ook van mening dat je deze maaltijd geen enkele zondag mag overslaan. En wie kunnen we beter vragen naar haar favoriete brunchrecepten dan Jessie van BrunchChick? 

"Precies een jaar geleden ben ik mijn Instagram BrunchChick begonnen. (@brunchchick)
Ik ben een hele grote foodie, maar ik ben niet zo goed in het maken van keuzes als foodie. Het liefst eet ik van alles wat, vandaar dat Brunch (de combinatie van breakfast en lunch) mijn absoluut favoriete maaltijd van de dag is. Sunday brunch probeer ik dan ook nooit over te slaan in het weekend. Het is voor mij echt een moment om rustig en relaxed de zondag te beginnen. Muffins, pancakes, eitjes, croissantjes, bellini's & much more. What's not to love? En als groot fan van Boho-Tiffin neem ik dan vaak de leftovers (als deze er zijn) van mijn sunday brunch mee in mijn Boho-Tiffin naar kantoor (inmiddels mijn flexwerkplek). Ideaal toch?

Vanaf vandaag zal ik iedere week op zondag mijn favoriete brunchgerechten met jullie delen in een blog voor Boho-Tiffin.

Heb je een recept uitgeprobeerd? Laat me weten wat je ervan vond! 

Liefs, Jessie"