Deze combinatie brengt mij even terug naar New York City, waar ik tijdens mijn stage iedere dag het broodje 'The Green Apple' at. Ik wilde hier een gezondere variant van maken, zonder het vettige (maar oh zo lekkere) focaccia broodje en een volkoren wrap is in mijn ogen een heel fijn alternatief in dit brunch gerecht. Deze volkoren wraps met groene appel, brie en kipfilet zijn super easy en snel te maken, want af en toe is het ook wel eens fijn om snel een smaakvolle brunch op tafel te toveren. En trust me, deze combinatie is hemels! 

Wat heb je nodig?

- 1 groene appel
- 2 volkoren wraps
- 200g roombrie
- 100g plakjes kipfilet (probeer wel kipfilet van goede kwaliteit te pakken, bijvoorbeeld van de slager. Dit proef je echt.)
- honing
- een grilpan of tosti ijzer 
- een klontje boter

1. Snijd de groene appel in schijfjes en de brie in plakjes. Beleg daarna de volkoren wraps royaal met kipfilet, groene appel en brie en schenk een klein beetje honing over de wrap. Vouw de wrap daarna dicht.

2. Laat een klein klontje boter smelten in de grilpan, of zet het tosti ijzer aan. Gril de wrap in een paar minuutjes bruin, totdat de brie begint te smelten. Haal de wrap uit de pan en leg op een bord. Schenk wat honing over de wrap en enjoy!

Liefs,
Jessie