ABOUT US

Follow your passion, and sucess will follow you

Het begin

Weg met de boterham met kaas en in met de havermout met vers fruit, salades en homemade snacks. Vijf jaar geleden was een omslagpunt in mijn leven. Ik was klaar met energiedipjes en verdiepte mij in voeding en een healthy lifestyle. En ja, iedereen heeft het druk, net zoals ik. Studie, carrière, gezin en je social life kosten veel tijd en energie. De oplossing? "Prep your food and be in control"

En toen?

Perfect, zou je denken, die geprepte lunch en mijn gezonde snacks, maar ik stond iedere dag op mijn werk met van die smaakloze plastic bakjes te stoeien. De wereld verging niet maar aantrekkelijk was anders. Daarom ging ik op zoek naar een fashionable oplossing om mijn lunch en snacks in mee te kunnen nemen. Ik bedacht, zocht en ontwierp en voilà: De Boho-Tiffin was geboren! Een traditioneel Indiase lunchbox in een uitgesproken jasje met bohemian attitude die past bij mijn way of life.

Style it up!

Naar yoga ga je toch ook nèt iets fijner als je die o-zo-comfortabele maar stijlvolle outfit aan hebt. De perfecte tas en je killer heels geven je toch een extra boost tijdens die belangrijke zakelijke afspraak? Waarom doen we dat dan niet met onze zorgvuldig bereide lunch en snacks? Al die tijd en moeite stop je gewoon niet in een saai plastic bakje (en dat bakje al helemaal niet in je mooie tas;)

Dus, of je de Boho-Tiffin nu meeneemt naar je werk, een warme zomermiddag in het park of naar een zonnige strandpicknick: ‘ You are never out of fresh food… or style! ’.

Helemaal handig is dat jij zelf kunt bepalen welke maat en design het best bij jou past. Natuurlijk mag je ook een matching netbag en een door ons handgemaakte hanger uitkiezen want die style van jou is net zo uniek als die van mij.​​

Liefs Chantal

Eigenaar en founder Boho-Tiffin

Healthy lifestyle meets Fashion for Food!

Chantal

Eigenaar en founder Boho-Tiffin

Jessie

Content Manager

Jonna

Customer Service
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Browse WishlistRemove Wishlist
Shopping Bag

Je Shopping Bag is leeg.

Return To Shop

Opmerking Edit note
Gebruik kortingscode

Gebruik kortingscode

Kortingscode invullen op check out pagina